… kar v sebi tiho želite

  • -

… kar v sebi tiho želite

Category : Novice

Naj Vam leto 2017 prinese vse tisto, kar v sebi tiho želite in potrebujete, da bi bili srečni.

Smo na prelomu in dnevi, ki so pred nami, so pomembni za naše celotno prihodnje leto. Imejmo v mislih, da so pred nami prazniki, ko je idealen čas, da se obrnemo k ljudem, ki nam veliko pomenijo, in da se obrnemo tudi vase.

Zima je čas, ko narava počiva in prav tako mi, njeni prebivalci in bitja, ki smo z njo povezani bolj, kot se morda zavedamo in si priznamo.

Vzemimo si trenutek ZDAJ in začutimo LJUBEZEN, ki nas obdaja. Privoščimo si čas za oddih, počitek, meditacijo, hibernacijo in Vpogled = In-Sight V SEBE.

V teh dneh lahko naredimo izjemen napredek v energetski zalogi, ki jo lahko dvignemo in se tako izognemo pomladanski utrujenosti, ki pride kot posledica neustreznega trošenja energije.

Podarimo si zavezo, da bomo živeli verodostojno; sprejmimo svoje strahove; živimo prijazno; napredujmo, vsak dan; skrbno izbirajmo ljudi, ki vplivajo na nas. Podarimo si vedenje, da najpreprostejša zadovoljstva v življenju so hkrati tudi največje radosti. Smisel življenja je ljubezen, zato se zavzemajmo za kaj večjega od sebe. <3

Na vas je odločitev, kako nežni in prijazni boste do sebe. V In-Sight Glass skupini imate podporo, da si to lahko PRIVOŠČITE.

Vaša ekipa In-Sight Glass


Certifikat Inštituta BION

certifikat-bion-in-sight

Video predstavitev

Vse kar počnem

Over.net d.o.o.:
Potovanja.Over.Net

Vseslovenska akcija Ustavi se!:
Ustavi se!

500 podjetnic:
Anja Vogrič

Intervju:
Po požirkih do notranjega ravnovesja

V reviji Direktor:
DNK v kristalu

Najlepše osebno darilo

Že nosiš svoj T-shirt?

Kontakt

Sem Anja, rada pijem kavo z mlekom ali zeleni čaj. Če imaš predlog ali idejo na kakšen način lahko pomagava en drugemu, mi lahko pišeš na [email protected] ali pa pokličeš na 051 361 367.

Anja Vogrič, s. p.
Cesta Ceneta Štuparja 49
1231 Črnuče