O In-Sight Glass

Od kje IDEJA?
Je dobesedno zgodba sanj. Vasica Kals, pod mogočno goro Grossglockner, kjer smo bili na oddihu, je pred štirimi leti izrisala uvid. Izsanjala sem pripomoček, ki mi omogoča ravnovesje v kaotičnosti, ki jo živim. Ravnovesje med aktivnostjo življenja, poslovnega, družinskega in harmonijo, ki jo dobim skozi proces In-Sight Glass. Deluje, ker so odzivi uporabnikov – spremembe na bolje.

Vsako jutro si pogledam v oči in se spomnim, kdo sem.

In-Sight Glass je unikatno programirana vibracija v kristalnem kozarcu.

Kako deluje?

Kristal v sebi združuje brezčasnost, čisto energijo in čarobnost. Popolno zgrajena kristalna rešetka, ki je nosilec vibracije, lahko oplemeniti prav vsak naš trenutek in nas navdaja z občutkom notranje moči in lepote. Monotoni ritem šamanskega bobna vnaša v kristal nizkofrekvenčne theta (povezovalne) in visokofrekvenčne gama (zdravilne in intuitivne) valove.

Simbol simbol-belinakazuje lebdenje in kliče po občutku lahkotnosti v življenju. Roki telesa simbolizirata dajanje in prejemanje – osnovi harmonije življenja. Leva roka ima navzgor obrnjeno dlan in simbolizira prejemanje. Desna je obrnjena proti tlom in simbolizira dajanje. Dajanje in prejemanje sta krog življenja, ki vodi do lahkotnosti bivanja in do sposobnosti samozdravljenja

Portret, na katerem ste videti odlično in se ob pogledu nanj tudi tako počutite, se uporabi za »stik s seboj«. Ob zdravilnem zvoku in ritmu šamanskega bobna v dno kristalnega kozarca s tehniko laserskega graviranja vgraviramo vaš portret. Osebni portret se uglasi z vašim energetskim poljem. Tako se ob vsakokratni uporabi kozarca In-Sight Glass informacija optimalnega zdravstvenega stanja prenaša v vodo. Zapis deluje na molekule vode in njihovo strukturo, kar naredi vodo zdravilno, mehko, svežo ter izboljša njen okus.

Voda je nosilec energije za dobro počutje, saj so njene zmožnosti za prenašanje informacij in spomin velika življenjska skrivnost. Pitje vode iz kozarca In-Sight Glass pomaga pri ohranjanju mladostnega videza in zdravja, pospeši okrevanje po boleznih, poveča imunsko sposobnost, pospeši izločanje strupov iz telesa, pomaga pri ohranjanju idealne telesne teže, pomaga pri vzpostavljanju dobrega počutja in razpoloženja, vsebuje zdravilne vibracije, ima boljši okus in vonj ter ima številne druge prednosti, o katerih se boste prepričali sami.

Kako uporabljamo kozarec In-Sight Glass?

Zvečer vodo nalijemo v kozarec In-Sight Glass, ga odložimo na barvni podstavek ter ga pokrijemo z ogledalom. Voda prebere informacije s portreta in se aktivira. Popijemo jo na tešče. Preko dneva vodo natočimo v kozarec in jo pustimo stati 5 minut, da prevzame informacije in vibracije s portreta. Tako pripravljeno uživamo v količinah, kolikor nam prija.

Vsak In-Sight Glass ima samo enega lastnika.

IMG_6744

Lahko podarite najbolj osebno darilo na tem svetu. Klik na sliko …


Certifikat Inštituta BION

certifikat-bion-in-sight

Video predstavitev

Vse kar počnem

Over.net d.o.o.:
Potovanja.Over.Net

Vseslovenska akcija Ustavi se!:
Ustavi se!

500 podjetnic:
Anja Vogrič

Intervju:
Po požirkih do notranjega ravnovesja

V reviji Direktor:
DNK v kristalu

Najlepše osebno darilo

Že nosiš svoj T-shirt?

Kontakt

Sem Anja, rada pijem kavo z mlekom ali zeleni čaj. Če imaš predlog ali idejo na kakšen način lahko pomagava en drugemu, mi lahko pišeš na [email protected] ali pa pokličeš na 051 361 367.

Anja Vogrič, s. p.
Cesta Ceneta Štuparja 49
1231 Črnuče