Portreti delujejo kot terapevtsko sredstvo

  • -

Portreti delujejo kot terapevtsko sredstvo

Category : Uncategorized

Portreti delujejo kot terapevtsko sredstvo in kot ključ za korekcijo jaza z namenom uglasitve človekovega notranjega in zunanjega sveta z energijami.
V naše življenje prinašajo radost. Portreti izžarevajo magično moč in potrjujejo znanstveno dokazano domnevo psihologije, da je s pomočjo posnemanja ali upodobitve željenega cilja mogoče doseči ta cilj.
Gre za uporabo naše lastne moči, ki je skrita v podzavesti. Pri tem je potret ključ za dekodiranje naše podzavesti z namenom vzpostaviti v življenju tisto na videz nedosegljivo stanje, ki ga z eno besedo imenujemo življenjska radost. Gre pravzaprav za potret, ki deluje kot osebna ikona.
Ko portret postavi zrcalo našemu jazu in ko v tem zrcalu naša zavest prepozna svojo podobo sreče, se zunanji svet odzove s pozitivnimi spremembami, ki naše življenje napolnijo z radostjo.


Certifikat Inštituta BION

certifikat-bion-in-sight

Video predstavitev

Vse kar počnem

Over.net d.o.o.:
Potovanja.Over.Net

Vseslovenska akcija Ustavi se!:
Ustavi se!

500 podjetnic:
Anja Vogrič

Intervju:
Po požirkih do notranjega ravnovesja

V reviji Direktor:
DNK v kristalu

Najlepše osebno darilo

Že nosiš svoj T-shirt?

Kontakt

Sem Anja, rada pijem kavo z mlekom ali zeleni čaj. Če imaš predlog ali idejo na kakšen način lahko pomagava en drugemu, mi lahko pišeš na [email protected] ali pa pokličeš na 051 361 367.

Anja Vogrič, s. p.
Cesta Ceneta Štuparja 49
1231 Črnuče