Voda ima univerzalne informacijske kvalitete

  • -

Voda ima univerzalne informacijske kvalitete

Category : Uncategorized

Od nekdaj je človek poznal zdravilno moč vode in v njej prepoznaval njene lastnostni. Nekatere znanstvene raziskave so se usmerile v raziskovanje zdravilnih sposobnosti vode in potrdile, da ima voda univerzalne informacijske kvalitete: skladišči in predaja določeno informacijo, kar deluje na zdravje in na splošno na življenje človeka. Tako je staro vedenje o sakralnosti vode v času atomske energetike in računalniških tehnologij dobilo znanstveno potrditev. Danes o vodi vemo pravzaprav malo. V rastlinah je 90% vode, v telesu odraslega človeka pa kar 70%.

Japonski raziskovalec informacijskih lastnosti vode Masaru Emoto je v svojih raziskavah opazoval kapljice vode z različnimi informacijami in ugotovil, da voda pod mikroskopom tvori čudovite pravilne vzorce, če je izpostavljena pozitivnim informacijam misli, čustev, zvokov in okolja. Ena izmed usmeritev sodobne informacijske medicine je prav zdravljenje s pomočjo informirane vode.

20150104_115231

 

Inštitut Bion

Naredili so preizkus z vodo, ki je bila v In-Sight Glass 5 minut, 1 uro in 6 ur, in so raziskovali, kako se voda spreminja. Naredili so več kot 100 posnetkov posušenih kapljic vode ter ugotovili, da se sprememba opazi že po 5 minutah, po 6 urah pa je struktura vode popolnoma drugačna, pravilna in stabilna. Ta stabilnost strukture vode je presenetila celo strokovnjake na inštitutu BION. In-Sight Glass je imetnik certifikata.


Certifikat Inštituta BION

certifikat-bion-in-sight

Video predstavitev

Vse kar počnem

Over.net d.o.o.:
Potovanja.Over.Net

Vseslovenska akcija Ustavi se!:
Ustavi se!

500 podjetnic:
Anja Vogrič

Intervju:
Po požirkih do notranjega ravnovesja

V reviji Direktor:
DNK v kristalu

Najlepše osebno darilo

Že nosiš svoj T-shirt?

Kontakt

Sem Anja, rada pijem kavo z mlekom ali zeleni čaj. Če imaš predlog ali idejo na kakšen način lahko pomagava en drugemu, mi lahko pišeš na [email protected] ali pa pokličeš na 051 361 367.

Anja Vogrič, s. p.
Cesta Ceneta Štuparja 49
1231 Črnuče