Vsak In-Sight Glass je UNIKAT in temelji na petih elementih

  • -

Vsak In-Sight Glass je UNIKAT in temelji na petih elementih

Category : Uncategorized

VODA KOT MEDIJ: Svojevrstna inteligenca vode je sposobna dražljaje zapisati v nam oblikovane kristale. Voda je spomin in energija, je osnova za dobro počutje in je velika življenjska skrivnost. Človeško telo sestavlja okoli 75% vode. Voda uravnava vse telesne funkcije, vključno z delovanjem vseh trdnih snovi, ki jih prenaša. Preskrbljenost telesa z vodo je najboljša preventiva in hkrati čiščenje notranjega zrcala, da vidimo svojo resnično podobo.

KRISTAL: Kristal v sebi združuje brezčasnost, čisto energijo in čarobnost. V naše življenje vnaša eleganco in vedno preseneča z novimi odbleski. Oplemeniti lahko prav vsak naš trenutek in nas navdaja z občutkom popolnosti. Monoton ritem bobna informira v kristal nizkofrekvenčne »povezovalne” in visokofrekvenčne “zdravilne in intuitivne” valove. Zvok deluje kot oddajnik, stik portreta s kristalom kot sprejemnik.

SIMBOL: Simbol lahkotnost bivanja se lahkotno dviga v lebdenje. Roke so v položaju prejemanja in dajanja – osnovna harmonija življenja. Navzgor obrnjena dlan simbolizirala prejemanje, dlan obrnjena proti tlom simbolizira dajanje.

UGLASITEV: V portret je ujeta uglasitev energetskega polja posameznika. Ob vsaki uporabi kozarca In-Sight Glass se informacije prenesejo v vodo. Zapisana informacija v portretu kristalne mreže deluje na strukturo vode, da postane živa, polna vibracij.

PODPORNI ELEMENTI: Ogledalo, ki ponazarja življenje, dodatno krepi nočno programiranje vode. Portret se preslika v vodo – med našo podporno barvo in ogledalom. Tako se okrepijo vibracije zdravih zapisov iz kristala in opolnomoči programirano vodo. Podstavek, v vaši podporni barvi (izračun iz vaših rojstnih podatkov), ponazarja moč, ki prinaša optimizem, pozitivno razmišljanje, stabilnost in vztrajnost ter odraža barvno kombinacijo, ki podpira posameznika na njegovi življenjski poti.


Certifikat Inštituta BION

certifikat-bion-in-sight

Video predstavitev

Vse kar počnem

Over.net d.o.o.:
Potovanja.Over.Net

Vseslovenska akcija Ustavi se!:
Ustavi se!

500 podjetnic:
Anja Vogrič

Intervju:
Po požirkih do notranjega ravnovesja

V reviji Direktor:
DNK v kristalu

Najlepše osebno darilo

Že nosiš svoj T-shirt?

Kontakt

Sem Anja, rada pijem kavo z mlekom ali zeleni čaj. Če imaš predlog ali idejo na kakšen način lahko pomagava en drugemu, mi lahko pišeš na [email protected] ali pa pokličeš na 051 361 367.

Anja Vogrič, s. p.
Cesta Ceneta Štuparja 49
1231 Črnuče